Hoppa till sidans innehåll

BINGOLOTTO

07 NOV 2017 10:43
  • Skapad: 07 NOV 2017 10:43

Lotter och kalendrar finns att köpa i kiosken eller hos din ridlärare. 

 

BingoLottos Julkalender 2017är som vanligt en skraplott där du skrapar en lucka om dagen fram till jul. BingoLottos Julkalender kostar 100 kronor.

Du kan själv se varje dag om du har vunnit, men du kan också rätta din kalender på bingolotto.se från och med den 24 december.

uppesittare

Julen börjar med BingoLotto! Det är då omkring 2 miljoner svenskar väljer att bänka sig framför tv-apparaterna för att följa med BingoLottos Uppesittarkväll. det är Sveriges största paketutdelning med flera miljoner i säcken. I år har vi vinster för 76 miljoner!

Under kvällen spelar vi fyra bingospel, kryddat med flera spel där tv-tittarna kan ringa in och vinna årets bästa julklappar. Utöver spel och musik bjuder vi på massor av julstök med t ex rimstuga, matlagning, godistillverkning, skratt och julmys i en över fyra timmar lång direktsändning, där Ingvar får draghjälp av våra olika gäster under kvällen.

BingoLottos Uppesittarkväll har blivit en modern tv-klassiker och är för många familjer en självklar jultradition. Sedan starten 1995 har vår uppesittarkväll levererat julstämning runtom i hela landet.

Lotterna kostar 50 kronor per styck.

Vi ses den 23 december kl 19:30 i TV4!

 

 

Skribent: Ulrika Hartelius
Epost: Adressen Gömd

GRATTIS TILL RALLE SOM BLEV ÅRETS RIDSKOLEHÄST 2018

 ralle

 

 

Postadress:
Johannishus RF - Ridsport
Lönebovägen 2
37275 Johannishus

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Stöd JRF genom Svenska Spel

 

 

 

Swish-logga_webb-1-

NYTT SWISHNUMMER TILL FÖRENINGEN! 

123 466 9784

 Lägsta swishbelopp är 20 kronor

 

 

pantamera

Glöm inte att du kan lämna alla dina läsk-och ölburkar hos oss. Vi får pengar även för platta eller utländska burkar. PET-flaskor går också bra. 

Lämna dina burkar och flaskor i entrén till ridhuset - där finns snygga lådor  som du kan lägga burkar och flaskor i eller ställer du dina burkar under trappan.