Hoppa till sidans innehåll

Policy för Sociala Medier


Denna policy beskriver riktlinjer för samtliga medlemmar, anställda, ledare och förtroendevalda som representerar Johannishus Ryttarförening avseende sociala medier.

 

Sociala medier

 

Med sociala medier menas till exempel bloggar, hemsidor, Twitter, Facebook, Instagram, Vimeo, Linkedl, Youtube, diskussionsforum osv.

 

Sociala medier ger oss möjlighet att marknadsföra Johannishus Ryttarförening, stärka vårt varumärke och skapa kontakter och kommunikation.

 

Kommunikation över internet innebär dock också risker för Johannishus Ryttarförening genom att det som skrivs kan få stor spridning och vara svårt att stoppa.

 

Syftet med denna policy är att medlemmar, anställda, ledare och förtroendevalda ska få riktlinjer så att vi kan använda sociala medier på ett positivt sätt och att ge fler möjlighet att hitta till Johannishus Ryttarförening och vår verksamhet.

 

Utgångspunkt

 

Utgångspunkten är att Johannishus Ryttarförening ser positivt på användandet av sociala medier. Vårt engagemang i sociala medier sprider vårt budskap och stärker vårt varumärke. Det stärker också bilden av organisationen som öppen och tillgänglig.

 

Du som person är alltid närvarande som enskild individ, men din medverkan i sociala medier påverkar inte bara bilden av dig själv utan också bilden av Johannishus Ryttarförening. Du är alltid personligt ansvarig för sådant du publicerar på eget initiativ oavsett om publiceringen skett i egenskap av medlem, anställd, ledare, förtroendevald eller privat person.

 

Är du osäker på vad du kan publicera/skriva, frågar du ordförande eller annan förtroendevald.

 

Allmän policy

 

I den mån Johannishus Ryttarförening har officiella Facebooksidor, Twitter, bloggar, Instagram, hemsidor osv administreras dessa av Johannishus Ryttarförenings förtroendevalda och anställda. Johannishus Ryttarförening ska informera och entusiasmera läsaren att söka mer information om ridsporten på t.ex. www.jrf.nu och www.ridsport.se

 

Förhållningsregler

 

  • Visa respekt för varandra
  • Kommentera aldrig nedsättande om någon medlem, anställd, ledare eller förtroendevald som representerar Johannishus Ryttarförening.
  • Var alltid korrekt och använd sunt förnuft.Tänk på att även om ditt svar är riktat till en viss person kommer det att läsas av många andra.
  • Vid publicering av foton och filmer på personer, där fler än du själv är med, ska berörda alltid godkänt detta innan.
  • Debatter på sociala medier ska ha högt i tak men personliga påhopp av enskild eller grupp, mobbning, ryktesspridning, spekulationer eller annan medveten publicering av felaktig information ska inte förekomma.  Det ska inte heller publiceras texter som medvetet skadar föreningen eller dess verksamhet.
Uppdaterad: 15 SEP 2017 08:57 Skribent: Ulrika Hartelius

GRATTIS TILL RALLE SOM BLEV ÅRETS RIDSKOLEHÄST 2018

 ralle

 

 

Postadress:
Johannishus RF - Ridsport
Lönebovägen 2
37275 Johannishus

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Stöd JRF genom Svenska Spel

 

 

 

Swish-logga_webb-1-

NYTT SWISHNUMMER TILL FÖRENINGEN! 

123 466 9784

 Lägsta swishbelopp är 20 kronor

 

 

pantamera

Glöm inte att du kan lämna alla dina läsk-och ölburkar hos oss. Vi får pengar även för platta eller utländska burkar. PET-flaskor går också bra. 

Lämna dina burkar och flaskor i entrén till ridhuset - där finns snygga lådor  som du kan lägga burkar och flaskor i eller ställer du dina burkar under trappan.